16 de febr. 2010

Escàndol sexual a l'Autoritat Nacional Palestina

Escàndol sexual a l'Autoritat Nacional Palestina

Els escàndols sexuals són un fet habitual en la política, sorprenent acostumen a veure's implicats en aquests assumptes dirigents polítics que acostumen a presentar-se com a adalils de la moral pública. A més d'un polític no saber tenir el penis dins dels pantalons li ha enfonsat la carrera. Poc s'imaginava el cap de gabinet de l'Autoritat Nacional Palestina que ficar-se al llit amb una dona que li havia anat a demanar feina li podia costar el seu càrrec. Sembla que aquest escàndol sexual en el govern palestí ha sigut airejat per un exagent del servei d'Intel·ligència de la Mukata – seu de l'Autoritat Nacional Palestina – a més d'altres assumptes de corrupció que afecten l'Autoritat Nacional Palestina.

Escándalo sexual en la Autoridad Nacional Palestina

Los escándalos sexuales son un hecho habitual en la política, sorprendente suelen verse implicados en estos asuntos dirigentes políticos que suelen presentarse como adalides de la moral pública. Además de un político no saber tener el pene dentro de los pantalones le ha hundido la carrera. Poco imaginaba el jefe de gabinete de la Autoridad Nacional Palestina que meterse en la cama con una mujer que le había ido a pedir trabajo le podía costar su cargo.Parece que este escándalo sexual en el gobierno palestino ha sido aireado por un ex agente del servicio de Inteligencia de la Mukata - sede de la Autoridad Nacional Palestina - además de otros asuntos de corrupción que afectan a la Autoridad Nacional Palestina.

Sex scandal in the Palestinian National Authority

The sex scandals are something usual in politics, often surprising become involved in these matters political leaders tend to present themselves as adalils of public morality. In addition to having a politician not to know the penis inside the pants has sunk career. Shortly imagined cabinet chief of the Palestinian National Authority to put her to bed with a woman who had gone to seek work could cost him his position. It seems that this sex scandal in the Palestinian government has been aired by exaggerating intelligence service of the Mukata - headquarters of the Palestinian Authority - as well as other issues of corruption affecting the Palestinian National Authority.

שערוריית סקס ב הרשות הפלסטינית
בפרשיות מין הם משהו כרגיל בפוליטיקה, לעתים קרובות מפתיע להיות מעורב בעניינים האלה מנהיגים פוליטיים נוטים להציג את עצמם כפי adalils של המוסר הציבורי. בנוסף לאחר פוליטיקאי לא לדעת את הפין בתוך המכנסיים שקע הקריירה. זמן קצר דמיין ראש הממשלה של הרשות הפלסטינית כדי להשכיב אותה לישון עם אישה שהלך לחפש עבודה עלולה לעלות לו בתפקידו. נראה כי זו שערורייה מין בממשלה הפלשתינית כבר שודרה מגזים על ידי שירות המודיעין של Mukata - המטה של הרשות הפלסטינית - כמו גם בעיות אחרות של שחיתות להשפיע על הרשות הפלסטינית.


4 comentaris:

Patric ha dit...

Concorda amb tu que és fàcil descobrir escàndols sexuals entre els dirigents polítics. Estan molt propers a les temptacions. Hem conegut alguns escàndols bastant publicitats com el de l'expresident Bill Clinton, per exemple, o conegudes eren les aventures o trobades amb dones famoses de l'expresident Kennedy; ministres britànics que han caigut dels seus càrrecs amb vincles amb prostitutes. I crec que han hagut moltes altres històries que no hem conegut, ni coneixerem, perquè aquestes autoritats es cuiden molt i mantenen la seva vida privada a resguard protegits pels seus agents de seguretat, com correspon, crec jo.



És una mica estrany per a mi que una autoritat palestina sigui sorpresa en una aventura amb una dona que anava a demanar-li treball. Per moral religiosa dels àrabs es cuiden força d'aquest tipus de affairs. Però jo crec que com són homes com qualsevol altre poden tenir aventures sexuals secretes. No dius el nom de l'autoritat palestina.

Jaume C. i B. ha dit...

Això és l'eròtica del poder, ficar-se al llit amb qualsevol persona a canvi de favors. En el fons per més oberta que pretengui ser la gent la societat en conjunt és molt puritana en matèria sexual, llàstima que no ho siguin tant en altres coses. A un polític que l'enxampen ficant les urpes a la caixa costarà molt fer-lo plegar, fins i tot és possible que continui en el càrrec i que el tema sigui oblidat, però com l'enxampin amb una altra persona al llit que no sigui la seva parella, ja ha begut oli. La nostra societat és hipòcrita: prefereix tenir a un corrupte en el poder abans que a algú que tingui relacions sexuals amb algú que no sigui la seva parella. La ironia d'aquest cas és que aquest home estava sota sospita per un cas de corrupció econòmica i només l'han fet dimitir per tenir relacions sexuals amb la senyora. Clinton tenia fama de faldiller, a Kennedy li passava el mateix. Has posat uns bons exemples els dels polítics britànics enxampats amb la tita fora dels pantalons. Cert, hi ha d'altres casos que no coneixem o coneixem molt lleugerament. Miterrand per exemple, se sospitava que havia tingut una filla fora del matrimoni. Un altre tema va ser el d'un polític que es ficava al llit amb una dona xinesa que va resultar que era una espia i no era una dona. Tot un escàndol.

Les imatges han sigut filtrades per un exagent de la Intel·ligència palestina probablement descontent. Des de l'Autoritat Palestina s'acusa a Israel d'estar al darrera. No t'has de creure mai a aquesta gent de moral religiosa tan puritana, són als que sempre enxampen en aquestes situacions. La moral puritana és per a les classes baixes, els jerarques no tenen problemes a participar en orgies. El personatge que apareix en les imatges es diu Rafiq Huseini.

Patric ha dit...

No havia vist el video, trobo ridícul que hagin publicat això. Personalment no m'interessen les experiències sexuals privades de les persones a menys que sigui un abús o un crim, i en aquest cas crec que ha d'intervenir la justícia.

Jaume C. i B. ha dit...

Aquest personatge estava sota sospita per assumptes de corrupció. A l'ANP hi ha uns nivells de corrupció impressionants. Volien acabar amb ell i com que el tema de la corrupció no era suficient motiu han decidit exposar les seves vergonyes sexuals.