6 de gen. 2010

Bomba, porco governo

Bomba, porco governo

Un home de nacionalitat eslovaca va volar des de Bratislava fins a Dublin (Irlanda) portant explosius dins del seu equipatge. L'home no ho sabia, les autoritats irlandeses si, les eslovaques si ja que van ser les autoritats d'aquest país que per comprovar la seguretat dels seus aeroports va introduir una petita quantitat d'explosiu dins l'equipatge de vuit conciutadans seus sense que aquest ho sabessin. Set dels vuit casos van ser detectats però un no, aquest home, un electricista eslovac de 49 anys que treballa a Irlanda tornava des del seu país després de passar-hi a Eslovàquia les vacances de Nadal. Sense saber-ho les autoritats eslovaques van introduir 90 grams d'explosiu que no va ser detectat per tantejar la seguretat de l'aeroport de Bratislava. Adonant-se que el sistema de seguretat havia fallat les autoritats eslovaques van avisar les autoritats irlandeses que immediatament van procedir a assaltar la casa de l'electricista irlandés per escorcollar en busca dels explosius, l'electricista eslovac va ser detingut encara que posteriorment va ser deixat en llibertat sense càrrecs. El ministeri de l'interior eslovac va demanar disculpes al Ministeri de Justícia irlandés.

A qui haurien de demanar disculpes és a aquest home per haver-li introduït explosius en el seu equipatge. Ni dels nostres propis Estats ens podem refiar, ells cometen l'error amb tota aquesta tecnologia tan cara que se suposa que han d'impedir els atemptats, amb aquests serveis d'intel·ligència que se suposa que saben tot de tothom però que han demostrat una absoluta ineptitud per impedir els atemptats. Limiten els nostres drets civils i ataquen la nostra intimitat amb la tecnologia més cara i sofisticada però mentre es dediquen a mirar a passatgers despullats electrònicament i a ficar bombes en l'equipatge de ciutadans innocents els terroristes passen de puntetes pel seu darrera.

El terrorisme és segons el diccionari de la RAE la dominació mitjançant el terror i també la successió d'actes de violència executats per infondre terror. En certa manera els Estats amb l'excusa del terrorisme ens tenen dominats i fan servir qualsevol excusa per poder conculcar els nostres drets, per tant podríem dir que els Estats practiquen el terrorisme contra els seus propis conciutadans per protegir-los del terrorisme.

Vídeo: Un pasajero viaja desde Eslovaquia hasta Irlanda con explosivos

Bomba, porco governo
Un hombre de nacionalidad eslovaca voló desde Bratislava hasta Dublin (Irlanda) llevando explosivos dentro de su equipaje. El hombre no lo sabía, las autoridades irlandesas si, las eslovacas si ya que fueron las autoridades de este país que para comprobar la seguridad de sus aeropuertos introdujo una pequeña cantidad de explosivo en el equipaje de ocho conciudadanos suyos sin que éste lo supieran. Siete de los ocho casos fueron detectados pero uno no, este hombre, un electricista eslovaco de 49 años que trabaja en Irlanda volvía desde su país después de pasar en Eslovaquia las vacaciones de Navidad. Sin saberlo las autoridades eslovacas introdujeron 90 gramos de explosivo que no fue detectado por tantear la seguridad del aeropuerto de Bratislava. Dándose cuenta de que el sistema de seguridad había fallado las autoridades eslovacas avisaron a las autoridades irlandesas que inmediatamente procedieron a asaltar la casa del electricista irlandés para registrar en busca de los explosivos, el electricista eslovaco fue detenido aunque posteriormente fue dejado en libertad sin cargos. El ministerio del interior eslovaco pidió disculpas al Ministerio de Justicia irlandés.
A quienes deberían pedir disculpas es a este hombre por haberle introducido explosivos en su equipaje. Ni de nuestros propios Estados nos podemos fiar, ellos cometen el error con toda esta tecnología tan cara que se supone que deben impedir los atentados, con estos servicios de inteligencia que se supone que saben todo de todos pero que han demostrado una absoluta ineptitud para impedir los atentados. Limitan nuestros derechos civiles y atacan nuestra intimidad con la tecnología más cara y sofisticada pero mientras se dedican a mirar a pasajeros desnudos electrónicamente meter bombas en el equipaje de ciudadanos inocentes a los terroristas pasan de puntillas por detrás.
El terrorismo es según el diccionario de la RAE la dominación mediante el terror y también la sucesión de actos de violencia ejecutados para infundir terror. En cierto modo los Estados con la excusa del terrorismo nos tienen dominados y utilizan cualquier excusa para conculcar nuestros derechos, por lo tanto podríamos decir que los Estados practican el terrorismo contra sus propios conciudadanos para protegerlos del terrorismo.

2 comentaris:

A.Smoke ha dit...

Rn el propio estado es en el primero que no debieramos confiar. Y nada de "podríamos decir" a estas alturas del partido esta más que claro que estan usando el miedo cuando no el terror con la "noble" intención de protegernos incluso de nosotros mismos. Un saludo

Jaume C. i B. ha dit...

Ángel: coincido plenamente con tus apreciaciones y las subscribo de principio a fin.