16 d’ag. 2013

PARAULES INCENDIÀRIES DE LA CAVERNA

PARAULES INCENDIÀRIES DE LA CAVERNA



 

 

D’acord, jo no seria el model a imitar, ho reconec, sovint he escrit i he dit coses que no serien gaire correctes en la forma que jo les he expressat, però la meva influència és molt poca. No crec que si escrivís al meu bloc “aneu a caçar un gambosí amb una destral” algú decidís fer-ho.

Alguns periodistes ultranacionalistes espanyols en connivència amb alguns polítics de la mateixa ideologia es dediquen a encendre els odis vers Catalunya i tot el que tingui a veure amb Catalunya, i arran del procés iniciat a Catalunya per independitzar-nos d’Espanya, alguns han decidit extremar aquest discurs sense pensar.

Exemples serien Enrique de Diego que en el seu mitjà entrevista militars espanyols que semblen sortits del museu de la carcúndia castrense carpetovetònica fent pudor de naftalina colpista com el coronel Alamán que va advertir que “¿La independencia de Cataluña? Por encima de micadáver o el tinent general Pitarch “La independencia de Cataluña es impensable, ni porlas buenas ni mucho menos por las malas. I, Alejo Vidal-Quadras, l’encara vicepresident del Parlament Europeu i dirigent del Partit Popular va declarar que l’Estat espanyol hauria d’enviar l’exèrcitespanyol a derrocar el govern democràtic català usant la força. I novament Alejo Vidal-Quadras arriba a afirmar en un diàleg amb el periodistaultradretà espanyol Federico Jiménez Losantos que els catalans volem degollarels espanyols. Tornant a Enrique de Diego (@Enrique_deDiego), aquest entre altres declaracions via Twitter afirma que “Los jodidos separatistas ya han marcado fecha para su declaración de guerra: primera semana de septiembre de 2014. Apuestan por la violencia”. Per si de cas, ell entrevista militars espanyols que el tema de Catalunya ho volen “solucionar” mitjançant el mètode tradicional dels militars espanyols per “solucionar “ els problemes, però els violents, segons Enrique de Diego, som nosaltres per voler votar en un referèndum. Quan algú considera més violent ficar una papereta dins d’una urna que bombardejar ciutats i països és que està molt guillat, i Enrique de Diego és un boig perillós que usa el diari digital per atiar l’odi contra els catalans i crear a Espanya una opinió favorable a la perpetració d’un genocidi contra els catalans.

Enrique de Diego també dóna suport a un ultradretà espanyol, Gerardo Bellalta, amic de la delegada del govern espanyol a Catalunya, Llanos de Luna, que ha afirmat que “Miles de catalanes estamos dispuestos a ejercer dequintacolumnistas en favor de España y en contra del separatismo i per fer-ho està disposat a organitzar una quinta columna que realitzaria actes de terrorisme contra Catalunya.

Cal prendre nota de les declaracions de gentussa com Enrique de Diego, Alejo Vidal-Quadras, Gerardo Bellalta, Federico Jiménez Losantos i altres, perquè si l’Estat espanyol perpetrés un acte de violència contra els catalans i els representants electes dels catalans s’hauran de perseguir penalment no només els responsables materials dels actes criminals que es perpetressin contra els catalans sinó també a aquells des dels seus mitjans han estat els autors intel·lectuals dels crims que es poguessin perpetrar contra els catalans.

 

 

 

 

 

PALABRAS INCENDIARIAS DE LA CAVERNA
 
 

 

 

De acuerdo, yo no sería el modelo a imitar, lo reconozco, a menudo he escrito y he dicho cosas que no serían muy correctas en la forma que yo las he expresado, pero mi influencia es muy poca. No creo que si escribiera a mi blog "id a cazar un gamusino con un hacha" alguien decidiera hacerlo.

Algunos periodistas ultranacionalistas españoles en connivencia con algunos políticos de la misma ideología se dedican a encender los odios hacia Catalunya y todo lo que tenga que ver con Catalunya, y a raíz del proceso iniciado en Catalunya para independizarnos de España, algunos han decidido extremar este discurso sin pensar.

Ejemplos serían Enrique de Diego que en su medio entrevista militares españoles que parecen salidos del museo de la carcundia castrense carpetovetónica oliendo a naftalina golpista como el coronel Alamán advirtió que "¿La independencia de Cataluña? Por encima de mí cadáver" o el teniente general Pitarch "La independencia de Cataluña se impensable,ni miedo las buenas ni mucho menos miedo las malas". Y, Alejo Vidal-Quadras, el todavía vicepresidente del Parlamento Europeo y dirigente del PP declaró que el Estado español debería enviar al ejércitoespañol a derribar el gobierno democrático catalán usando la fuerza. Y nuevamente AlejoVidal-Quadras llega a afirmar en un diálogo con el periodista ultraderechistaespañol Federico Jiménez Losantos que los catalanes queremos degollar losespañoles. Volviendo a Enrique de Diego (@Enrique_deDiego), este entre otras declaraciones vía Twitter afirma que "Los jodidos separatistas ya han marcado fecha para su declaración de guerra: primera semana de septiembre de 2014. Apuestan por la violencia". Por si acaso, él entrevista militares españoles que el tema de Catalunya lo quieren "solucionar" mediante el método tradicional de los militares españoles para "solucionar" los problemas, pero los violentos, según Enrique de Diego, somos nosotros para querer votar en un referéndum. Cuando alguien considera más violento meter una papeleta dentro de una urna que bombardear ciudades y países es que está muy chiflado, y Enrique de Diego es un loco peligroso que usa el diario digital para atizar el odio contra los catalanes y crear a España una opinión favorable a la perpetración de un genocidio contra los catalanes.

Enrique de Diego también apoya un ultraderechista español, Gerardo Bellalta, amigo de la delegada del Gobierno español en Catalunya, Llanos de Luna, que ha afirmado que " Miles de catalanes estamosdispuestos a ejercer de quintacolumnistas en favor de España y en contra delseparatismo" y para hacerlo está dispuesto a organizar una quinta columna que realizaría actos de terrorismo contra Catalunya.

Hay que tomar nota de las declaraciones de gentuza como Enrique de Diego, Alejo Vidal-Quadras, Gerardo Bellalta, Federico Jiménez Losantos y otros, porque si el Estado español perpetrara un acto de violencia contra los catalanes y los representantes electos de los catalanes deberán perseguirse penalmente no sólo los responsables materiales de los actos criminales que se perpetraran contra los catalanes sino también a aquellos desde sus medios han sido los autores intelectuales de los crímenes que se pudieran perpetrar contra los catalanes.

2 comentaris:

zel ha dit...

Ja saps que en penso, jo els passaria per la guillotina i punt!

Jaume ha dit...

Més aviat estan perquè els tanquin.