4 de gen. 2012

UN BORRATXO DE 62 ANYS DESTROSSA UN BAR PROPIETAT DE XINESOS

UN BORRATXO DE 62 ANYS DESTROSSA UN BAR PROPIETAT DE XINESOS


Un home de 62 anys en estat d'embriaguesa va destrossar un bar després de negar-se a pagar el compte amb l'excusa que els propietaris eren xinesos. Segons Salvador, el vàndal, “als xinesos no se'ls paga en aquest país”. L'home de 62 anys tenia 6 antecedents per aldarulls i atemptat. Després d'emborratxar-se en aquest bar propietat de xinesos va començar a colpejar la propietària quan aquesta va tractar d'impedir que se n'anés sense pagar. Després va començar a destrossar-ho tot i els propietaris del bar van avisar una patrulla dels Mossos d'Esquadra que van procedir a detenir a aquest vàndal una mica granadet. Els Mossos van haver de reduir-lo i durant la detenció Salvador va causar lesions a un dels agents.

Si Salvador no volia pagar als xinesos ho tenia fàcil, no anar a emborratxar-se a un bar xinès. En aquest país la norma és que si compres o consumeixes ho paguis, potser el país d'en Salvador i el meu no són el mateix, jo estic educat per a no deure diners a ningú i pagar-ho tot. A mi personalment no m'agrada ni deure ni que em deguin.








UN BORRACHO DE 62 AÑOS DESTROZA UN BAR PROPIEDAD DE CHINOS

Un hombre de 62 años en estado de embriaguez destrozó un bar tras negarse a pagar la cuenta con la excusa de que los propietarios eran chinos. Según Salvador, el vándalo, "a los chinos no se les paga en este país". El hombre de 62 años tenía 6 antecedentes por disturbios y atentado. Después deemborracharse en este bar propiedad de chinos comenzó a golpear la dueña cuando ésta trató de impedir que se fuera sin pagar. Después empezó a destrozar todo y los propietarios del bar avisaron una patrulla de los Mossos d'Esquadra queprocedieron a detener a este vándalo un poco mayorcito. Los Mossos tuvieron que reducirlo y durante la detención Salvador causó lesiones a uno de los agentes.

Si Salvador no quería pagar a los chinos lo tenía fácil, no ir a emborracharse a un bar chino. En este país la norma es que si compras o consumes lo pagues, quizás el país de Salvador y el mío no son el mismo, yo estoy educado para no deber dinero a nadie y pagarlo todo. A mí personalmente no me gusta ni deber ni que me deban.

3 comentaris:

Patric ha dit...

Creo que una persona que actúa así es una especie de delincuente en potencia.

Jaume C. i B. ha dit...

El personaje en cuestión tenía 6 antecedentes, creo que se le podría considerar delincuente consolidado

Patric ha dit...

De acuerdo.