22 de maig 2015

ANEU A CAGAR A LA VIA

ANEU A CAGAR A LA VIA

 

Pel matí una avaria informàtica, diuen, ha provocat l’aturada del servei de Rodalies a Catalunya. Des de diversos sectors s’ha criticat l’operador del servei, RENFE, empresa de l’Estat espanyol, que gestiona el servei, especialment els usuaris del servei que han de patir, dia si i dia també, les incidències i els retards dels trens. El fet ha estat tan greu que fins i tot el president de RENFE, Pablo Vázquez ha admès que el servei que la seva companyia ofereix a Catalunya és el pitjor de tot l’Estat. En canvi, des del Govern espanyol, lluny de demanar disculpes han volgut riure’s, com si el tema no fos prou greu, del caos de les Rodalies, l’ínclit ministre de Sanitat, Alfonso Alonso dient que “és sorprenent que en una Catalunya independent no hi haurà embussos. L'únic país al món”. No sé si en una Catalunya independent hi haurà o no embussos, la realitat és que en l’actual situació el servei de Rodalies que depèn del Gobierno de España, en mans del Partit Popular, és un servei ferroviari tercermundista. Els dirigents del PP en general i ministres del Govern espanyol, en concret, amb el President Rajoy al capdavant són incapaços de mostrar empatia cap als seus conciutadans. Senyor ministre de Sanitat, Alfonso Alonso, ja que parla del tema de les Rodalies faci el favor de demanar disculpes pel servei de merda que ofereix RENFE.

La tarda del mateix dia les línies 9 i 10 del Metro de Barcelona han patit també una falla informàtica. El més normal en un polític és que mostri una mica d’empatia, però crec que pels pepers és impossible, si hi ha un desastre intenten treure alguna mena de benefici personal, tot i que són tan barroers que només queden com uns malparits. Alicia Sánchez Camacho, que quan parla és per dir una estupidesa de l’alçada d’un campanar no s’ha pogut estar. Amb la verborrea descerebrada que la caracteritza, sempre i quan no li toqui explicar embolics camarguians, ha volgut dir la seva bajanada sobre la incidència al Metro, crec que del que ha passat a les Rodalies no ha dit res: “Per que en aquesta campanya Convergència i Unió ha incorporat a una monja en campanya electoral però han tingut el càstig diví, aquesta tarda resulta que la línia 9 i la línia 10 del metro s'ha espatllat, i és competència de la Generalitat de Catalunya.”

Cert, les línies 9 i 10 les gestiona la Generalitat de Catalunya, però les Rodalies pertanyen a RENFE, empresa de l’Estat. Les incidències a les Rodalies són contínues. Fa 8 anys va haver una manifestació massiva pel caos de les Rodalies. Si habitualment les Rodalies es veuen afectades per continues aturades per avaries diverses, fa 8 anys la construcció de la via de l’AVE van causar danys al servei de Rodalies, provocant l’enfonsament parcial de l’andana de l’Estació de Bellvitge, fet que va paralitzar el servei ferroviari per aquell tram. També va afectar el servei dels FGC, el túnel del qual va patir danys. Però sense que calgui que unes obres fetes amb el cul acabin causant danys a altres serveis ferroviaris, el servei de les Rodalies es veu afectat cada dia per incidències diverses, rar és el dia que el servei transcorre sense incidències.

Senyors Alfonso Alonso i Alicia Sánchez Camacho, els diria que han estat desafortunats en aquestes declaracions, però malauradament és la seva línia habitual, són uns bocamolls.

 

 


Alicia Sánchez Camacho pixant fora de test, com sempre: "Por que en esta campaña Convergència i Unió ha incorporado a una monja en campaña electoral pero han tenido el castigo divino, esta tarde resulta que la línea 9 y la línea 10 del metro se ha estropeado, y es competencia de la Generalitat de Catalunya."



2 comentaris:

Oliva ha dit...

PERO QUE HI TE EL CAP AQUESTA DONA?...NOMES ELS HI FALTAVA UNA TOCA-CAMPANES A EL PP. CATALA NO EN TENEN PROU AMB JORGE FERNANDEZ DIAZ?.

Jaume ha dit...

Fa molt que crec que n'Alicia Sánchez Camacho no hi és tota. Alguns es pensen que en campanya electoral es pot dir tot, no hauria de ser així. Al matí s'havia produït una greu incidència a les rodalies de RENFE, sembla que aquest cop va ser degut a una falla del sistema informàtic, segons han dit els gestors de Rodalies. El problema és que el servei de Rodalies té incidències greus i els gestors no saben, no poden o no volen solucionar el problema. Es produeix una incidència al Metro de Barcelona i surt la senyora Sánchez Camacho bordant quan mai ha dit res sobre el servei de Rodalies, depenent de l'Estat, i que és el pitjor de tot l'Estat, reconegut pel president de Renfe.